Olga Kramer

Fotografie en design

Hi, ik ben Olga


Na het behalen van mijn diploma voor grafisch ontwerper ben ik gestart met OK Fotografie & Design. Tijdens en na mijn opleiding heb ik mij ontwikkeld als fotograaf en ontwerper. De combinatie vind ik echt fantastisch en ik kan er enorm veel creativiteit in kwijt.

Buiten mijn eigen bedrijf ben ik ook drie dagen per week werkzaam bij WIJ Special Media, bekend van de blije doos en Magazine WIJ. Ik maak hier onder andere veel nieuwsbrieven, onderhoud de website en zorg voor alle designs die WIJ gebruikt in onder andere presentaties, factsheets maar ook onze stand op de Negenmaandenbeurs.

Bekijk mijn volledige CV op LinkedIn

Wat doe ik allemaal

Ik verzorg fotografie, huisstijlen, kaarten en drukwerk


Kaarten

Het ontwerpen van diverse kaarten, zoals geboortekaartjes, verjaardagsuitnodigingen, jubileum- en trouwkaarten.

Huisstijlen

Ik kan je hele huisstijl ontwerpen, maar ook enkele onderdelen zoals een logo, visitekaartje, flyer, brochure of website.

Fotografie

Portretten, families, zwangerschappen, newborns, natuur maar ook product- en bedrijfsfotografie.

Drukwerk

Je drukwerk kan ik ook verzorgen! Denk hierbij o.a. aan kaarten, visitekaartjes, flyers, fotoafdrukken en canvassen.

Projecten


Bekijk hieronder een selectie van mijn projecten.

Portfolio


Kies hieronder een categorie voor een selectie van mijn werk.

  • Newborn
  • Zwanger
  • Portret
  • Cakesmash
  • Zakelijk
  • Huisstijl
  • Kaarten
  • Studie

Benieuwd naar meer fotografie of grafische ontwerpen?
volg ons op facebook


Prijzen


Hieronder staan een paar verschillende pakketten op het gebied van fotografie. Wil je meer informatie over grafisch werk of bedrijfsfotografie? Neem contact op voor een offerte op maat.

Neem contact met me op


Stuur mij een bericht en ik breng je op de hoogte van de mogelijkheden.